TÜB Proje Yazma Etkinliği NKÜ Ev Sahipliği İle Çevrimiçi Olarak Gerçekleşti
29-04-2021

Trakya Üniversiteler Birliği 2021 yılı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER'in anlatımlarıyla Zoom uygulaması üzerinden TÜBİTAK, ARDEB ve TEYDEB Programları ile ilgili Proje Yazma Eğitimi düzenlendi.

Üniversite öğrencileri ile akademik ve idari personele Proje Yazma hususunda ufuk açıcı olan eğitimde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, “İyi bir proje yazabilmek için yaratıcı, özgün ve bir problemi çözebilen ya da çözüm yolu gösteren fikirler ile işlevi olan ve uygulanabilir çözümlerin makul bir maliyet ile sunulmasına dikkat edilmelidir” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın da katılımcı olarak iştirak ettiği etkinlik Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi NKÜ TV YouTube kanalı üzerinden de canlı yayınlandı. Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencileri ile paydaş üniversitelerden de etkinliğe yoğun katılım gerçekleşti.