TÜB Proje Mentorluk ve Deneyim Paylaşımı Eğitimi Çevrim İçi Olarak Gerçekleşti
29-12-2021

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER tarafından ‘Proje Mentorluk ve Deneyim Paylaşımı Eğitimi’ çevrim içi olarak gerçekleşti.

Prof. Dr. Bülent EKER, etkinlik kapsamındaki sunumunda Üniversitemizde daha önce verilen Mentorlük eğitimine değindi ve Mentorluğun tanımını yaptı. Örnek olaylar aracılığıyla deneyimlerini de katılımcılarla paylaşan Prof. Dr. EKER, “Mentor’unuzla yapacağınız ilk görüşmelerde beklentilerinizi, uyacağınız kuralları konuşmanız ve üzerinde çalışılacak hedefleri belirlemeniz gerekir”  dedi ve Mentorluk becerileri üzerine bilgiler verdi.

Üniversitemiz YouTube kanalı NKÜ TV üzerinden de can yayınlanan program, soru cevap bölümüyle sona erdi.