TÜB II. Oryantiring Yarışması ve Ödül Töreni Gerçekleştirildi
07-11-2023

Üniversitemizin de paydaşı olduğu Trakya Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen II. Oryantiring Yarışması, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde, Terzioğlu Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Trakya Üniversiteler Birliği üyelerinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ve Edirne Trakya Üniversitesi'nden toplam 33 öğrencinin katılımıyla düzenlenen II. Oryantiring Yarışında öğrenciler 5 km’lik bir parkurda yarıştılar.

Yarışma sonunda Üniversitemizden Halil ÖZDEMİR erkeklerde 3.  oldu. Takım sıralamalarında da erkeklerde 2.liği; kadınlarda 3.lüğü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi göğüsledi.

Program, takımlara katılım belgeleri ve kupaları takdim edildikten sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Takımımız tarafından daha sonra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini temsilen Çanakkale Şehitler Abidesine giderek şehitlikler ziyaret edildi.