TÜB 19. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı Çevrim İçi Olarak Gerçekleşti
29-12-2021

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 19. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı çevrim içi olarak gerçekleşti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin paydaşı olduğu TÜB’ün 19. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısının açılış oturumunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, toplantının TÜB adına verimli geçmesi temennisinde bulunurken, herkese başarılar diledi.

Yılda iki defa gerçekleşen alt kurul toplantılarının 2021 yılında gerçekleşen bu son toplantısında, açılış oturumunun ardından geçilen alt çalışma gruplarında Üniversitemizde yapılan bir önceki üst kurul toplantısında alınan kararların uygulama ve değerlendirmeleri ile 2022 yılında 10. yılını kutlayacak TÜB için planlanan kutlama etkinliklerine dair gündem görüşüldü.