Trakya Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Ziyaret
05-02-2021

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yüksel BAYRAK ve Dr. Öğr. Üyesi Dinçer AKAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretçiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye ve eğitim-öğretime yaptığı katkıyı takdir ettiklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geleceği şekillendiren kurumlar olarak bölge Üniversitelerinin önemine değindi ve bilimin insanlık ve ülke ilerlemesine olan katkısı kadar, çıktıları itibariyle yerel için de gerekli bir hizmet olduğunu vurguladı.