Trakya Üniversiteler Birliği’nden Rektörümüze Ziyaret
08-11-2022

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni ve TÜB 20. Üst Kurul Toplantısı için Üniversitemize gelen TÜB Üst Kurul Üyesi Rektörler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜB Önceki Dönem Başkanı ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin AKA, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR, NKÜ Hayrabolu MYO Müdürü ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TÜB Önceki Dönem Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY ile NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS yer aldı.

TÜB Dönem Başkanlığının Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine geçmesinden gurur duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, nazik ziyaretleri dolayısıyla TÜB Üst Kurul Üyesi Rektörlere ve alt kurul üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TÜB Üst Kurul Üyesi Rektörlere Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.