Trakya Üniversiteler Birliği Üst Kurul Toplantısı
30-12-2013

Üniversitemiz Rektörü Prof Dr. Osman Şimşek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Üst Kurul Toplantısına katıldı.

“Trakya Üniversiteler Birliği işbirliği protokolünün kabülü hususunda görüşülen toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Selçuk Noğay katıldılar.

Toplantı sonrasında ÇOMÜ Rektörü misafir ettiği üniversite rektörlerine Çanakkale’nin simgesi Truva’nın seramik bir çalışmasını hediye etti.

Toplantıya katılan heyet daha sonra Çanakkale Valisi Sayın Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ettiler.