Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi Gerçekleşti
22-11-2022

“Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi” 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN, Prof. Dr. Okhan AKDUR, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bahar UYMAZ, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Lisansüstü öğrencileri bir araya getirebilmek amacıyla 2016 yılından bu yana her yıl TÜB üyesi bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Lisansüstü Öğrenci Kongrelerinin bu yıl yapılan altıncısında 2 gün boyunca 17 farklı temada öğrenciler tarafından gönderilen ve kabul edilen 75 sözlü bildiri ve 20 poster sunumu gerçekleştirildi.