Trakya Üniversiteler Birliği 1. Üst Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
11-01-2013

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Protokolü gereğince 2012-2013 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı TÜB 1. Üst Kurul Toplantısı, 09 Ocak 2013 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç katıldı.

Toplantıda enstitüler arası işbirliği ve ortak programlar açılması konuları öncelikli olarak yer aldı.

Toplantı sonrasında Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin rektörleri, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv