Trakya Kariyer Fuarı’nda 2. Gün Etkinlikleri
25-03-2022



Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF) ikinci gün etkinliklerinin ardından sona erdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Moderatörü olduğu ‘Rektörler Buluşması’ Paneli ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Mezunu ve Örnek Girişimci olarak Özcanlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tekirdağlı İş İnsanı Mestan ÖZCAN’ın kariyer yolculuğunu anlattığı sunumunun ardından NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda Moderatörlüğünü Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN’in yaptığı ‘Lojistik Sektöründe Kariyer’ Paneline MSC Türkiye Genel Müdürü Barış DİLEK, Medlog Lojistik Genel Müdürü Gonca ALCA, Asyaport Liman Teknik Hizmetler Müdürü Besim DÖNMEZ; Moderatörlüğünü Fatih CANAN’ın yaptığı ‘Bir Kariyer Olarak Girişimcilik’ Paneline Üretken Akademi Kurucusu Kadircan KIRKOYUN, Changers Kurucusu Ertürk TEZCAN, Servissoft Kurucusu Anıl BAŞARAN, Earnado Kurucusu Barış KORKMAZ; Moderatörlüğünü Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim TORUK’un yaptığı ‘Tarım ve Gıda Sektöründe Kariyer’ Paneline ise Limagrain Türkiye Genel Müdürü Cenk SARAÇOĞLU, TMO Başmüdürü Bihter DEMİRAL, Algida Kalite Müdürü Filiz YÖRÜKOĞLU konuşmacı olarak katıldı. Konferans salonunda ayrıca Diğdem KAVLAK’ın ‘Kariyer.net ile İş Hayatına İlk Adım’ ve TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. Kıdemli İnsan Kaynakları Lideri Sibel PİŞKİN’in ‘TEİ TUSAŞ Öğrencilerle Buluşuyor’ konulu sunumları gerçekleşti.

Rektörlük Fuaye Alanı 2. katta ise Açık Ceza İnfaz Kurumu, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Hakim - Savcı Sunumu, Duruşma ve Ödüllü Bilgi Yarışmasından oluşan etkinliklerle Adliye Birimleri 2. gün sunumları tamamlandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki salonlarda eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinliklerde de ‘Kariyer Gelişimi ve Mentörlük’, ‘Metaverse ve Blockchain Hukukuna Bakış’, ‘Yazılımda Kariyer ve Programlama Dillerinin Geleceği’, ‘Genç Yaşta Girişimcilik ve Kariyer Planlama’, ‘IEEE ve RPA Kariyer Yolculuğu’, ‘B/S/H'de Kariyer ve IT Departmanı’, ‘Türkiye'deki Çevre Mevzuatı ve Uygulamaları’, ‘Yeni Ürün Geliştirme’, ‘Hızlı Ekonomi’, ‘Risk Sende’, ‘Ekonomik Tabu’, ‘Sağlıkta İstihdam’, ‘İş Dünyasında BOTAŞ ve BOTAŞ'ta Kariyer Olanakları’, ‘Meslek Yerine Yetenek Eğitimi’, ‘Mülakat Teknikleri Eğitimi’, ‘Türkiye Beyaz Eşya Sektörü – Türkiye’nin Küresel Ekonomideki Gücü Kariyer Yolculuğu’, ‘Sıfırdan Nasıl Girişimci Olunur?’, ‘Değerlerimiz Işığında Kariyer Yolculuğumuz’, ‘Kariyer Koçluğu’, ‘Staj Mülakatı’, ‘World Medicine'de Kariyer Fırsatları’ ve ‘ASELSAN Mülakat Simülasyonları’ başlıklı oturumlar düzenlendi.

Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı kapsamında özel sektör ve kamu temsilcileri öğrenciler, mezunlar ve vatandaşlarla birebir buluşmalar gerçekleştirerek, onlarla bir yandan mesleki ve sektörel deneyimlerini paylaşırken, diğer yandan istihdamda kalitenin artırılması, kariyer planlama, üniversite-sanayi-kamu iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

300’ü aşkın firmanın katıldığı ve onlarca etkinliğin yer aldığı Trakya Kariyer Fuarı’nı 50 Bini aşkın öğrenci ve misafir ziyaret etti.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20
Namık Kemal Üniversitesi21
Namık Kemal Üniversitesi22
Namık Kemal Üniversitesi23
Namık Kemal Üniversitesi24
Namık Kemal Üniversitesi25
Namık Kemal Üniversitesi26
Namık Kemal Üniversitesi27
Namık Kemal Üniversitesi28




>