Trakya Kariyer Fuarı Etkinliklerine Yoğun Katılım
23-03-2022

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı’nın (TrakyaKAF) ilk gün etkinlikleri tamamlandı.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış törenin ardından, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı İş Geliştirme Yöneticisi İrem BAYRAKTAR’ın ‘T3 Girişim Merkezi’, Turizm Gurusu Cem KINAY’ın ‘Next / Metaverse’, e-Ticaret Merkezi CEO’su Merter ÖZDEMİR’in ‘İş'te Teknoloji ve Sonrası’, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kıdemli Analisti Kübra ÜNSAL’ın ‘Ulusal Staj Programı ve YTNK TV hakkında Merak Edilenler’, Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN’in ‘Hizmet Sektörü Devinden Gençlere Tavsiyeler’, The Brain Group Kurucu ve CEO’su Emir KOSİF’in ‘4 Yanlış 1 Doğruya Götürür’ ve MRE Dijital Teknoloji A.Ş. Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre HEKİM’in ‘Dijital Dönüşümün Getirdiği Fırsatlar’ konulu sunumları gerçekleşti.

Rektörlük Fuaye Alanı 2. Katta, Adliye Birimleri Sunumları ile Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencilerinin mahkeme salonu örnek duruşma canlandırmaları gerçekleştirildi.

NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki salonlarda eş zamanlı olarak başlayan etkinliklerde ise ‘İş Dünyasına ve Kariyer Planlamasına Yönelik Tüyolar’, ‘Kariyer İmkânları’, ‘Zorlu’da Kariyer’, ‘Siber Güvenlik’, ‘Digitürk'te Kariyer ve Temiz Kod Yazımı’, ‘THY'de Kariyer ve Proje Yönetimi’, ‘Yazılım, Danışmanlık ve DevOps Kariyer Yolu’, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İş Sağlığı ve Güvenliğinin Türkiye'deki Yeri’, ‘Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları’, ‘Meslek Danışmanlığı’, ‘Dijital Dönüşüm’, ‘Özgeçmiş Yazıldığı gibi mi okunur?’, ‘Endüstri 4.0 ve Sanayide Dijitalleşme’, ‘Lindsay’da Kariyer Olanakları’, ‘Lojistik Süreçlerinde Kariyer Olanaklar’, ‘Üretim Süreçlerinde Kariyer Olanakları’, ‘AEGON Hayat Emeklilik ve Kariyer Fırsatları’, ‘Bilmekle Herşey Başlar’, ‘Müsiad ve Genç Müsiad’, ‘Ekonomik Tabu’, ‘Şanlı Geçmiş, Şerefli Görev, Saygın Gelecek’, ‘Yalnızlık, İnternet ve Ben’, ‘Derin Öğrenme’ ve ‘ASELSAN Mülakat Simülasyonları’ başlıklı oturumlarda, firma temsilcileri, akademisyenler ve uzmanlar ziyaretçilerle buluştu.

Trakya Kariyer Fuarı birinci gün etkinliklerine yoğun bir katılım oldu.