Trakya Kalkınma Ajansı ile İşbirliği Protokolü İmzalandı
20-07-2011



       Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak “3. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Sempozyumu” öncesinde, Trakya Kalkınma Ajansı ile işbirliği protokolü imzalandı.

21-22 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek sempozyum, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin ortaklaşa yürüttüğü bir organizasyondu. Bu yıl Trakya Kalkınma Ajansı ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’yla da işbirliğine gidildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Trakya Kalkınma Ajansı ile Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen törenle işbirliği protokolünü imzaladılar.

Protokol imza töreninde konuşan Prof. Dr. Osman Şimşek, “İnanıyorum ki 21-22 Ekimde yapılacak olan bu sempozyum, bölgemizin potansiyelini ortaya koyacak, belki ileride hedefleri tayin edeceği ve büyük faydalar sağlayacağı inancındayım.  Şimdiden bu sempozyumun faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Mehmet Gökay Üstün ise “Trakya Kalkınma Ajansı olarak bölgemizdeki kalkınmanın ana unsurlarından biri olarak gördüğümüz üniversitelerimizi, özellikle de Namık Kemal Üniversitesini bu tür çalışmalarda partnerimiz olarak ortak paydada gördüğümüz ve kendileriyle çalışma fırsatı bulduğumuz için çok memnunuz. Kalkınmanın ana unsurlarından biri olan, girişimciliği içinde barındıran ve adının da kalkınmayla başladığı bir sempozyumu, Trakya Kalkınma Ajansı olarak desteklemekten sonuna kadar memnunuz” diye konuştu.

Protokol imza töreninde ayrıca şu isimler de yer aldı; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İhsan Soysal, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Sempozyum Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Leyla Ateş ve Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Menteş,  Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Akyol (Başkan Yardımcısı), Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Aydın (Başkan Yardımcısı) ve Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Öztel (Başkan Yardımcısı).  

 





>