Trakya Belediyeler Birliğinden Ziyaret
16-09-2020

Trakya Belediyeler Birliği Müdürü C.Ogün KÜRÜMOĞLU Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Trakya Belediyeler Birliği Yazı İşleri Sorumlusu Ercan ERMİŞ ve Basın Sorumlusu Cem TAŞKIRAN’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Birliğin çalışmaları hakkında bilgi veren Müdür C.Ogün KÜRÜMOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeyi tanınır kılmasında ve bölgenin gelişmesinde büyük katkılarının olduğuna değinerek başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kurumlar arası iletişimin ve beraberliğin güçlü olması bölgemizi kalkındırmada büyük öneme sahip olduğuna değindi.