Ticaret ve Sanayi Odasından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
13-03-2019

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Cengiz GÜNAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni görevinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI’da bulundu.

Karşılıklı görüşmelerin yapıldığı ziyarette Rektör ŞAHİN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.