Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
12-04-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) 2019-2020 Olağan Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Ticaret Bakanlığı Ticaret İl Müdürlüğünden görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Suzan ÇELİK YAKIN, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih ÜNSAL, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI, Teknopark Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK ile diğer katılımcılar bir araya geldi.

Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in gündem maddelerini görüşmek üzere toplantıyı açmasıyla başladı.

Daha sonra Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent EKER tarafından Teknopark hakkında gerekli açıklamalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunulmasıyla sona erdi.