Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulun Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi
15-10-2015

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda 2015- 2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yeni kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerine Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet Arıtaşı tarafından Oryantasyon eğitimi verildi.

Programda Üniversitemiz ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun tanıtımı yanında; öğrencilere, programlar, stajlar, yatay ve dikey geçişler, sınavlar, öğrenci toplulukları sosyal kültürel etkinlikler gibi bir çok konuda bilgiler verildi.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. İsmail Yılmaz ise konuşmasında Yüksekokul'un Organize Sanayii bölgesine yakınlığı dolayısıyla avantajlı durumda olduğunu belirterek, öğrencilerin yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla  pek çok teknik geziler yapıldığını aynı zamanda da çeşitli firmalarla üniversite sanayii işbirliği kapsamında protokoller imzalandığını  ifade etti.