Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı
04-10-2017

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı,  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’ nda yapıldı.

Öğrencilerimizin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programında Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Özen ve Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı tarafından Meslek Yüksekokulumuzun genel yapısı, yönetmelikler, uyulması gereken kurallar anlatıldı. Meslek Yüksekokulumuz Beden Eğitimi Okutmanı Tekin Öztürk tarafından da sportif faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Programa büyük ilgi gösteren öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından öğrencilerimize program son buldu.

Haberler & Duyurular
Arşiv