Tekirdağ İlinin Kültür ve Turizm Potansiyeli Konferansı Gerçekleşti
20-02-2020



Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenen konferansların bir yenisi daha gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN, “Bugün burada ağırlamaktan büyük onur duyduğumuz aynı zamanda bir Coğrafyacı olan Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Ahmet HACIOĞLU’nun deneyimlerini, bilgilerini bizimle paylaşacak olmasından dolayı çok sevinçliyiz, kendilerine sizlerin huzurunda Coğrafya Bölümü olarak teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Konferansta Ahmet HACIOĞLU tarihi ve kültürel birikimlerinden doğayı önemli bir turizm hazinesi şeklinde değerlendirilen Tekirdağ ilinin kültür ve turizm potansiyeli hakkında katılımcılara bilgi verdi. Üniversitemiz akademik personeli ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda HACIOĞLU, “Türkiye’nin Bakı Yakası şeklinde tanımlanabilecek Tekirdağ coğrafyasının doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin turizme kazandırılması konusunda çalışmalar yapılması gerekmektedir. Bu çalışmaların bilimsel altyapıyla desteklenmesi de büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Program HACIOĞLU’nun katılımcıların sorularını yanıtlaması ve günün anısına takdim töreni ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>