Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı ve Genç Yeşilay Topluluğundan Ziyaret
13-05-2022

Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer SOYKIRLI ve beraberindeki Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer SOYKIRLI, Rektörümüze Genç Yeşilay Topluluğu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. ŞAHİN, Yeşilay’ın halk sağlığı konusunda çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı Zafer SOYKIRLI ve Genç Yeşilay Topluluğu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Zafer SOYKIRLI ve Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri, Rektörümüze günün anısına takdimde bulundu.