Tekirdağ İl Müftüsünden Rektörümüze Ziyaret
28-09-2020

Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İPEK Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftü Yardımcısı Melek CİNGÖZ ve Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt KARAGÜN de bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İl Müftüsü İsmail İPEK Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin başarılarını büyük bir beğeni ile takip ettiklerini belirterek ikili işbirliklerinde kendilerine düşen görevlere her zaman hazır olduklarını söyledi.

İl Müftüsü İsmail İPEK’i ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN; “Toplumuzun manevi ve ahlaki yapısının gelişimi ve korunmasında müftülük hizmetleri büyük önem arz ediyor. Üniversite olarak müftülüğümüz ile her zaman yakın çalışmalar içinde olacağız” sözlerini kaydetti.

Haberler & Duyurular
Arşiv