Tekirdağ İl Emniyet Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne İade-i Ziyaret
26-09-2024

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Öğr. Gör.  Aykut BALCI’nın da yer aldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin gelişiminden ve şehre olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI’ya Üniversitemiz yayınları olan kitapları takdim etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv