Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Beraberindeki Heyetten Ziyaret
27-09-2022

Tekirdağ Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah ZIVALIOĞLU, Başkan Yardımcıları Muhammet BABAR ve Kadriye YAZGAN ile NKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Şeyma KAYALI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Hayrullah ZIVALIOĞLU bölgenin önemli bir eğitim kurumu olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişimini yakından takip ettiklerini ve Üniversitemizin şehre ve bölgeye olan olumlu etkisinin farkında olduklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaret için kendilerine teşekkür ederek, ülkemizin geleceğinin bugünün gençlerine emanet olduğunu, bu emanete sahip çıkacak gençler yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade etti.