Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanlığından Ziyaret
07-11-2019

Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin ÜRETÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı İbrahim ALTIN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hüseyin ÜRETÜRK, İl Başkanı olarak yeni atanması ve oluşturulan yeni il yönetimi dolayısıyla yapılan protokol ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunduklarını belirterek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye yaptığı katkının ve etkisinin farkında olduklarını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretler için kendilerine teşekkür ederek, ülkemizin geleceğinin bugünün gençlerine emanet olduğunu, bu emanete sahip çıkacak gençler yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade etti ve kendilerine başarı temennisinde bulundu.