Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi Sakinlerinden Anlamlı Ziyaret
05-04-2016

Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerinden Ayşe Neşe Çetiner ve Fuat Koç, Huzurevi Müdürü Şeref Çitak ile Çocuk Destek Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt ile beraber Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Zübeyde Hanım Huzurevi adına Takı ve Moda Tasarım ile Naht sanatı alanında ürettiği eserlerden oluşan bir sergi ve kermes düzenlemiş olan Ayşe Neşe Çetiner ve Fuat Koç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in bu süreçte kendilerine ve kurumlarına göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirttiler.

Ayrıca Naht sanatı ustası olan Huzurevi sakini Fuat Koç, boş zamanlarında ürettiği eserlerle gençlerle örnek çalışmalar yapmak, bu sanatın ileriki nesillere aktarılması için Üniversitemiz bünyesinde ücretsiz olarak açılacak kurslarla gençlere ilham kaynağı ve ustalık yapmaktan büyük gurur duyacağını belirtti.