Tekirdağ Yöresi Geleneksel Yemek Yarışmasında Üniversitemiz Akademia Restoranın Başarısı
22-04-2016



Tekirdağ’da 40. Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen “Tekirdağ Yöresi Geleneksel Yemek Yarışmasında Üniversitemiz  Akademia Restorant Mutfak Şefi Tuğçe Yeleç, "asma yaprağı pidesi" ile birincilik elde ederken; "zirva" ile de ikincilik ödülü almaya hak kazandı. 

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen ve geleneksel kültürümüzü yansıtan ev yemeklerimizi yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla düzenlenen yarışmada Akademia Restorant Mutfak Şefi Tuğçe Yeleç, üstün başarı göstererek, Zeytinyağlılar kategorisinde "asma yaprağı pidesi" ile birinci olurken; et yemekleri kategorisinde "zirva" ile ikincilik ödülü aldı.

Etkinliğe Vali Enver Salihoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan V. Münir Karaevli, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda yarışmacı katılırken; yarışmada jüri üyelerinin oylamasının ardından dereceye girenlere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>