Tekirdağ’da 40. Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen “Tekirdağ Yöresi Geleneksel Yemek Yarışmasında Üniversitemiz Akademia Restorant Mutfak Şefi Tuğçe Yeleç, "asma yaprağı pidesi" ile birincilik elde ederken; "zirva" ile de ikincilik ödülü almaya hak kazandı.
Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen ve geleneksel kültürümüzü yansıtan ev yemeklerimizi yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla düzenlenen yarışmada Akademia Restorant Mutfak Şefi Tuğçe Yeleç, üstün başarı göstererek, Zeytinyağlılar kategorisinde "asma yaprağı pidesi" ile birinci olurken; et yemekleri kategorisinde "zirva" ile ikincilik ödülü aldı.
Etkinliğe Vali Enver Salihoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan V. Münir Karaevli, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda yarışmacı katılırken; yarışmada jüri üyelerinin oylamasının ardından dereceye girenlere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.
Tıklayınız ...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Fen Dedebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Levent TOKSÖZ'ün annesi Mükerrem TOKSÖZ vefat etmi...
Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şükran ÜNEŞ’in babası Sebahattin Ü...
Üniversitemiz 2025 Yılı Aday Memur Sınav Sonucu için tıklayınız. ...