Tekirdağ Valisinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
12-11-2018

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e iade-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olarak atanan Aziz Yıldırım kurum ziyaretleri kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım’ın iade-i ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizin olanakları ve ileriye yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Şimşek, kalkınma hızının artırılması için şehir-üniversite iş birliğinin de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi konusunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini ve bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi.

Vali Aziz Yıldırım, üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarla ülkemizin örnek üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'i tebrik etti.

Ziyarette Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu da bulundu.