Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK Başkanlığında yapılan ‘Atık Enerjilerin Seracılıkta Kullanılması’ ile İlgili Altıncısı gerçekleşen Toplantıya Akademik Personellerimiz Katılım Sağlamıştır
27-06-2024



Meslek Yüksekokulumuz akademisyenlerinin de katılım sağladığı Sanayi Atık Isısının Seracılıkta Kullanılması ile ilgili toplantıların altıncısı Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirildi.
 
     Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Meslek Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Seracılık Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif TÜRKBOYLARI ve  Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Tarım Makinaları programı Öğretim Elemanı ve Üniversitemiz ÜSİ Patent ve Lisans Destek Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT katılım sağladı.
 
        Çok sayıda sanayi temsilcisinin yer aldığı toplantıda Vali SOYTÜRK ile ilimizde yoğun enerji kullanan sanayi işletmelerinin atık enerjilerinin seracılıkta ve diğer alanlarda değerlendirilmesi hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca, bölgemizde bulunan sanayinin mevcut kaynaklarının daha verimli kullanılması, atık enerjinin seracılık alanında değerlendirilmesi veya onlara yeni kaynaklar yaratılması amacıyla sürdürülebilir, çevre dostu teknolojiler ve inovasyon geliştirme alanlarında faaliyetlerin artırılması amacı ile görüş alışverişinde bulunuldu.
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>