Tekirdağ Vali Yardımcısı Harun KAYA Kamu Yönetimi Dersine Katıldı
21-03-2022

Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun KAYA, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü bünyesindeki Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Mustafa DEMİRKOL tarafından verilen “Kamu Yönetimi II” dersine katıldı.

İlgili dersin bu haftaki konusu olan “Merkezi Yönetim ve Taşra Teşkilatları” hususunda teorik tartışmaların yanı sıra pratiğe dair bilgi, görüş ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Vali Yardımcısı Harun KAYA, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Ders sonunda Vali Yardımcısı Harun KAYA, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Soru-cevap şeklinde devam eden ders, Vali Yardımcısı Harun KAYA’ya teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.