Tekirdağ SMMMO ve Çorlu SMMMO ile Protokol İmzalandı
26-09-2019



Üniversitemiz ile Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında Muratlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki becerilerini arttırmak amacıyla iki ayrı protokol imzalandı.

Tekirdağ SMMMO ile imzalan protokole; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Tekirdağ SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış KARATEKE imza atarken, Çorlu SMMMO ile imzalan protokole ise Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim OTSEKİN imza attılar.

İki ayrı protokole imza atan Rektör ŞAHİN, “Öğrencilerimizin teorik bilgi almalarını önemsediğimiz kadar uygulamalı eğitim almaları için de onları teşvik ediyor ve bu konularda mümkün olduğunca fazla işbirliği protokolleri gerçekleştiriyoruz. Bugün imzalan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İmzalanan protokollere göre Muratlı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, İşletme Yönetimi Programı, Maliye Programı ve Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerinden 2. sınıfın uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerinin (staj) ve seminerlerin Tekirdağ SMMMO ile Çorlu SMMMO’da ve kayıtlı mali müşavirler tarafından verilmesi konusuna ilişkin işbirliğini kapsamaktadır

Törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent EKER, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Murat ATEŞ, Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Aytaç MORALAR, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan DÜNDAR, Yönetim Kurulu Sekreteri Erdal BİLMEM ve Tekirdağ SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Özkan KARAGÖZ de bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>