16-03-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin himayelerinde, 6-7 Mayıs 2021 tarihlerinde Tekirdağ’da "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Sempozyumu" adlı bilimsel etkinlik gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri disiplininden farklı ülkelerden bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirerek, çalışmalarını sunma, bilgilerini paylaşma ve ulusal ve uluslararası işbirliklerine imkan sağlayacak bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

Sempozyum hakkında ayrıntılara web adresinden erişebilirsiniz:                                 http://iibfsempozyum.nku.edu.tr.

Sempozyum Hakkında

- Uluslararası hakemli ve katılımlıdır,

- Bildiriler çift kör hakem yöntemiyle değerlendirilmektedir,

- Kongre sonrası ISBN'li bildiri CD’si yayınlanacaktır,

- Online katılım ve sunum imkanı bulunmaktadır,

- Sempozyuma katılım ücretsizdir.

Afiş için tıklayınız