Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden Fidan Dikme Etkinliğine Tam Destek
04-11-2019

Orman Genel Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde; 11 Kasım 2019’da saat 11.11’de 81 ilde 11 milyon fidanı toprakla buluşturulacağı Fidan Dikimi etkinliğine Üniversitemiz, Köseilyas Köyünde bulunan NKÜ Ziraat Çiftlikpark’a 2 binin üzerinde fidan dikerek katkı sağlayacak.

“Bugün Fidan Yarın Nefes” sloganıyla daha yeşil bir Türkiye ve üniversite kampüsleri için orman alanlarını çoğaltmak, çevre değerlerini korumak, ağaç ve yeşil sevgisini toplumun her kademesine yayarak çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenecek olan fidan dikme etkinliğine tüm personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

NOT: Etkinliğe katılmak isteyenler için NKÜ Spor Kompleksi önünden saat 10.00'dan itibaren servisler kaldırılacaktır.

Afiş için tıklayınız