Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde 2024-2025 Akademik Yılının Yeni Dönem İlk Kayıtları Gerçekleşti
20-08-2024



2024-2025 eğitim-öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tercih ederek yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü itibariyle başladı.

Rektörlük binasında gerçekleşen kayıt programına Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Üniversitemiz idari personeli ile kayıt olan öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini kazanan öğrencilerin sembolik olarak kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, “Yeni eğitim-öğretim döneminin hepimiz için hayırlı olmasını umut ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 19 Ağustos - 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 19 - 21 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10

Haberler & Duyurular
Arşiv



>