Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı
27-05-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet VOLKAN protokolü imzaladı. 

Protokolün amacı, ilimizdeki eğitim kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak sosyal ve iktisadi alanda ilimize ve bölgemize katkı sağlamak; bu sayede kaynak verimliliğini, etkinliğini artırarak tasarruf sağlamak ve bunu yaygınlaştırmaktır. Protokol, bu amaca yönelik olarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının ihtiyaç duyduğu eğitim, kurs ve seminer ihtiyaçlarının Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) tarafından planlanan ve planlanacak olan eğitim, kurs ve seminere katılım gösterilerek sağlanması, istenilebilecek eğitim, kurs ve seminere katılım ve bunlara dair uygulanacak hususlarda taraflarca yapılan iş birliğinin koşullarını belirlemek amacıyla düzenlendi.

İmza töreninde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) Müdürü Doç. Dr. Soner ÇELEN ve Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR da yer aldı.  

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>