Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Psikoloji Topluluğu Çocukla Çocuk Oluyor
25-11-2022



Üniversitemiz Psikoloji Topluluğu öğrencileri sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Ayçiçeği Çocuk Evi’ni ziyaret etti.

18 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleşen etkinliğe Psikoloji Topluluğu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hilal KARABULUT, Ayçiçeği Çocuk Evi Müdürü Yıldız Nur YILMAZ, Kreş Eğitmenleri ve Topluluk Üyesi Öğrenciler katılım sağladı.

Gönüllü olarak sosyal faaliyette bulunan geleceğin psikologları olan topluluk üyeleri, geleceğe umutla bağlanmamızı sağlayan çocuklarımızı mutlu etmek adına yüzlerini boyayıp tavşan ve kedi gibi sempatik hayvan kılığına girerek “Pati Kedi Beyaz Ayakkabılarını Çok Seviyor” isimli masal kitabını canlandırdılar.

Ziyarette oldukça keyifli zaman geçiren çocuklara aynı zamanda çocuk haklarının anlatıldığı ve her birine ayrı olarak hazırlanan bir mektup ile kurabiye gibi aperatifler hediye edildi. Çocuklar ve topluluk üyeleri çocuk şarkıları eşliğinde birlikte dans koreografilerini canlandırarak eğlendi.

Etkinlik, çocuklar ve topluluk öğrencilerinin birbirlerinin isimlerini öğrenip karşılıklı teşekkür etmesi ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>