Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Bekleme Salonu Hizmete Açıldı
04-04-2022



Tefrişatı, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI ve Ticaret Borsası Meclis Üyeleri tarafından yaptırılan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Bekleme Salonu törenle hizmete açıldı.

Açılışa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Hilmi TOZKIR, Doç. Dr. Abdülkadir SARI, Dr. Öğr. Üyesi Berna ERDAL ve Dr. Öğr. Üyesi Serhat ÖRÜN ile akademik ve idari personel, basın mensupları ve hasta yakınları katıldı.

Bekleme salonunda üzerinde konforlu bir şekilde uyku uyumaya imkân tanıyan katlanır koltuklar ve kanepeler yer alıyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN açılışta “Hastanemiz bölge hastanesi olma yolunda hızla ilerliyor. Her geçen gün yeniliklere bir yenisini daha ekliyoruz. Geçenlerde yeni doğan bir bebeğimize kök hücre nakli yapmıştık. Ondan önce Trakya’da ilk defa bypass ameliyatını koltuk altından küçük kesi yöntemiyle gerçekleştirdik. Yine bildiğiniz üzere Trakya’nın İlk İnme Merkezi Üniversite Hastanemizde mevcut. Tabii bunları gerçekleştirirken hastaların olduğu kadar, refakatçi ve hasta yakınlarının konforu da çok önemli. Özellikle yoğun bakımdaki hastalarımızın 7/24 burada bekleyen refakatçi ve yakınları bulunuyor. Onların da konfor anlamında rahat etmesi anlamında her zaman olduğu gibi Üniversite Hastanemiz, Başhekimliğimiz, Müdürlüğümüz ve bizler bu konsepti yaratmış durumdayız. Yine refakatçilerin beklerken dua etmesi ve mescitlerimiz haricinde hemen burada beklerken namaz kılmak isteyenler için yine yan tarafı buna uygun hale getireceğiz. Bunları yaparken bize yardımlarını esirgemeyen Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI’ya ve Ticaret Borsası Meclis Üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Yine hastanemizin bu modern görünümüne kavuşmasında emeği geçen Başhekimliğimize, Başhekimimize, Hastane Müdürlüğümüze ve tüm hayırseverlere de teşekkürü bir borç bilirim. Sağ olsunlar, var olsunlar” şeklinde konuştu.

Başkan Osman SARI ise “Tekirdağ Ticaret Borsası olarak Üniversitemize hem eğitimde, hem de sağlıkta katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün buranın tefrişatını da Borsamızın bütçesinden değil, Tekirdağ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri olarak kendimiz yaptık. Daha önceden de Hastanemizin birkaç noktasına daha bu şekilde desteğimiz oldu. Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ’ın talebiyle bu bekleme salonunun tefrişine katkı sağladık. Hastane Yönetimi ve Doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ Ticaret Borsası olarak eğitimde ve sağlıkta onların yanındayız” dedi.

Açılış sonrası bekleme salonundan faydalanan refakatçilere çorba ikramı gerçekleşti. Yapılan açıklamada bekleme salonundaki refakatçiler için çorba ikramı hizmetinin sürekli olacağı belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI daha sonra konu ile ilgili olarak TRT Haber’e röportaj verdiler.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15




>