Tekirdağ NKÜ’de 16 Ekim Dünya Gıda Günü Konferansı Düzenlendi
23-10-2024



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gıda Topluluğu tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında “Gıda Sanayinde Ar-Ge Kültürünün Yerleşmesi ve Gıda Mühendislerinin Rolü” konulu konferans düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fisun KOÇ ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin de katılım sağladığı konferans, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte Eriş Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Abdullah ERİŞ ve Eriş Noodle Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Hakan BAŞDOĞAN konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte, konuk konuşmacılar gıda sanayinde Ar-Ge kültürü üzerine kapsamlı ve etkileyici sunumlarda bulundular.

Deneyim paylaşımı şeklinde geçen konferansın ilk kısmının ardından soru-cevap bölümü gerçekleşti. Konferans sonunda, konuklara günün anısına takdimde bulunuldu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, Sponsor Firma tarafından tüm katılımcılara ikram ile etkinlik son buldu. 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>