Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gıda Topluluğu tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında “Gıda Sanayinde Ar-Ge Kültürünün Yerleşmesi ve Gıda Mühendislerinin Rolü” konulu konferans düzenlendi.
Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fisun KOÇ ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin de katılım sağladığı konferans, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte Eriş Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Abdullah ERİŞ ve Eriş Noodle Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Hakan BAŞDOĞAN konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte, konuk konuşmacılar gıda sanayinde Ar-Ge kültürü üzerine kapsamlı ve etkileyici sunumlarda bulundular.
Deneyim paylaşımı şeklinde geçen konferansın ilk kısmının ardından soru-cevap bölümü gerçekleşti. Konferans sonunda, konuklara günün anısına takdimde bulunuldu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, Sponsor Firma tarafından tüm katılımcılara ikram ile etkinlik son buldu.
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devle...
Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2024 ve 2025 Yıllarını Kapsayan 7. Dönem Toplu Sözleşmenin Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet K...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raziye Işık KALPAR’ın yakını Hüseyin KOÇ için B Rh(+) kana...