Tekirdağ Milletvekilinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
25-01-2019

Tekirdağ Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Rektör ŞAHİN, Çiğdem KONCAGÜL’ün ziyareti için teşekkür etti.

Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehre olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve Genel Sekreter Murat EREN de bulundu.

Günün anısına Rektör ŞAHİN, Milletvekili KONCAGÜL’e günün anısına Üniversitemiz tabağı takdim ederken, ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.