Tekirdağ KOSGEB’den Ziyaret
01-12-2022

KOSGEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Serkan ERCAN, KOSGEB KOBİ Geliştirme Daire Başkanı Asım TÜRKMEN ve KOSGEB Tekirdağ Güney Müdürü Ceyhan Bahadır KARATAŞ Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette, girişimciliğin yaygınlaştırılması, KOBİ’lerin geliştirilmesi ve kurumlar arası iş birliği olanakları değerlendirildi.

Selim Serkan ERCAN, Üniversitemizin yer aldığı KOSGEB ile alakalı proje ve faaliyetler dolayısıyla Rektör ŞAHİN’e teşekkürlerini iletti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversite-Sanayi iş birliklerinde KOSGEB’in üstlendiği rolün önemine değindi ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.