Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
06-03-2019

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza ETİ, Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hamdi AYÇİL Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretçiler Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ilimiz ve bölgemiz için gurur kaynağı olduğunu belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bölgeye hizmet eden kurumların başarılarını arttıran önemli bir etkenin de kurumlar arası uyum olduğunu söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi ŞILGA, Kooperatif Müdürü Şükrü AKÇAOĞLU, Taşıyıcı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Güray SANCAR da bulundu.