Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Kurucu Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL ile Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur ÖZCAN’dan İade-i Ziyaret
07-09-2022



Hakimler ve Savcılar Kurulu 2022 Yaz Kararnamesi ile Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesini kurmak üzere ataması yapılan Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL ile birlikte Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur ÖZCAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kurucu Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur ÖZCAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişimi ve şehre olan katkısını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, Bölge Adliye Mahkemesinin halkımıza ve bölgemize hayırlı olması temennisini yineledi ve Kurucu Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL’e yeni görevinde başarılar diledi. Rektör ŞAHİN ayrıca Üniversitemizin bünyesinde Hukuk Fakültesinin de bulunmasının ülkemizin geleceği adına gurur verici olduğunu söyledi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı günün anısına takdimde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>