Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
17-01-2023

Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Mestan ÖZCAN, Başkan Yardımcıları Niyazi KAYHAN ve Bayram BAŞELMA Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Mestan ÖZCAN, Üniversitemizin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini söyleyerek bölgesinde lider bir eğitim kurumu olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile gurur duyduklarını ifade etti ve Rektör ŞAHİN’e Rektörlük görevindeki yeni dönemi dolayısıyla başarı dileğinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve Umreden dönen Başkan Mestan ÖZCAN’ı tebrik etti.