Tebessümünüz Teveccühünüzdür
31-03-2014

Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Tiyatro Günü etkinlikleri çerçevesinde            “Tebessümünüz Teveccühünüzdür “ isimli tiyatro sahnelendi.

Piramit Salonda gerçekleştirilen oyuna Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, öğretim görevlileri ile öğrenciler ilgi gösterdi.

Mustafa Küçükkalıpçı'nın yazdığı Birgül Örnek ve Senem Batır’ın yönettiği  'Tebessümünüz Teveccühünüzdür' isimli oyunda; Hakan Cansızlar, Caner Arslan, Ecem Yolalmaz, Erdinç Dinçer, Abdullah Yıldız, Osman Şeref Karaağaç, Ali Rıza Demirbulat, Özdenur Mir, Dilek Kalip, Başak Kaya, Atalay Şireli, Buse Çakmak, Gönül Atakan, Cansu Kadifeci, Çağla Tuluk, Muhammed Nuri Yeter, Rafet Çağlar, Hatik Zeynep ve Pelin Soydemir rol aldı.

Oyunun sonunda Prof. Dr. M.İhsan Soysal; tüm tiyatrocuların gününü kutlayarak emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.