Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanları Konsey Toplantısı
17-09-2014

Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanları Konsey Toplantısı

Trakya Üniversitesi Kongre Merkezinde 8-10 Eylül 2014 tarihinde düzenlenen Balkan Tarım Kongresi 2014’ün son günü olan 10 Eylül 2014 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Sezen ARAT’ın organizasyonunda Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanları Konseyi’nin toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıya  Namık Kemal Üniversitesi’nden Prof.Dr.Sezen ARAT, ve Doç.Dr. Fulya ÖZDİL,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet OKUMUŞ, Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Abdülkadir ÇİLTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Prof. Dr. İskender TİRYAKİ, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ece TURHAN, Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Prof. Dr. Cafer EKEN, Akdeniz Üniversitesi’nden Doç.Dr. Kemal KARABAĞ, Yrd.Doç.Dr. Hatice İKTEN, Yrd.Doç.Dr. Esin ARI, Adnan Menderes Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Muavviz AYVAZ, Ahi Evran Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Emre ŞİRİN katılmıştır. Toplantıda bölümün ihtiyaçları, sorunları ve bunlar için alınabilecek önlemler üzerinde tartışılmış bölümün daha ayrıntılı tanıtımı amacıyla değişik kurumlara gönderilmek üzere  bir rapor hazırlanmıştır. Ayrıca gelecek yıllarda düzenlenmesi planlanan Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi hakkında görüşülmüştür.