Tanıtım Günleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
04-12-2013



Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği Protokolü çerçevesinde, birim ve bölümler hakkında bilgi vermek ve Üniversitemiz ile ilgili sorularını cevaplandırmak amacıyla Tanıtım Günleri Programı kapsamında düzenlenen “Bilgilendirme Toplantısı” Rektörlük Konferans Salon’da gerçekleştirildi.

İlimiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmenlerine yönelik düzenlenen Üniversitemiz Tanıtımı Bilgilendirme Toplantısı’na Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, akademik ve idari personel, katıldı.

Tanıtımın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Üniversitemizin birimleri ve birimlerin bölümleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Prof. Dr. Şefik Kurultay, “ 2006 yılında kurulan Üniversitemiz çok kısa bir zaman diliminde hızla büyüme kaydetmektedir. Üniversitemiz 8 Fakülte, 3, Enstitü, 1 Konservatuar, 3 Yüksekokul, 11 Meslek Yüksekokulu,  7 Araştırma ve Uygulama Merkezi ve 5 Bölüm Başkanlığı ile toplam 38 birimle akademik çalışmalarını yürütmektedir. Üniversitemiz, 27 bine yaklaşan öğrenci ve 1213 akademik ve idari personel sayısıyla Türkiye’nin en dinamik üniversiteleri arasında yer almaktadır.“ dedi.

Üniversitemizin tanıtım filminin izletilmesinin ardından Üniversitemiz web sitesi ile universitetercihleri.com adresleri hakkında bilgi verildi.

Toplantının ardından Tanıtım Günleri Programı çerçevesinde öğretmenlere NABİLTEM ve Fen Edebiyat Fakültesi Laboratuarları,  Spor Kompleksi, Merkezi Kütüphane ve Akademia Restoran gezdirilerek, gerçekleştirilen faaliyetler anlatıldı. Öğretmenler Toplantıda anlatılan faaliyet ve uygulamaları yerinde görme fırsatı buldu.

Tanıtım Günleri Programı kapsamında gerçekleştirilen Tanıtım Toplantıları, 5 Aralık tarihinde Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde 6 Aralık tarihinde ise Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda devam edecektir. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>