TVNET Kampüs Yolunda Programı Yapımcısı Levent DOĞAN’dan Ziyaret
18-03-2021

Universitetecihleri.com temsilcisi ve TVNET Kampüs Yolunda Programı Yapımcısı Levent DOĞAN ve Esra ÖZDEMİR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Levent DOĞAN, geçtiğimiz hafta Programlarının canlı yayın konuğu olan Rektör ŞAHİN’e teşekkürlerini ileterek, adayların gerçekleştireceği bu yılki üniversite tercihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi için başarı temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz hazırız. Güçlü yönlerimizi herkes biliyor. Üniversitemiz tercih edilebilir, yarışabilir bir Üniversitedir. Amacımız daha üst hedeflere ulaşmaktır. Sevgili gençler ve tüm adaylar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini gönül rahatlığı ile tercih edebilirler” şeklinde konuştu.