TUS Araş.Gör. Getirmesi Gereken Belgeler
13-07-2011

Üniversitemiz Tıp Fakültesi (TUS) kadrolarına yerleştiren adayların 22.06.2011 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde aşağıda belirten belgelerle birlikte şahsen ya da posta yoluyla Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. Belgelerin posta yoluyla teslim edilmesinde “Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Değirmenaltı Yerleşkesi /TEKİRDAĞ” adresi kullanılmalıdır. Postadaki gecikmelerden NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ sorumlu değildir.

Hiçbir kamu kurum ve kuruluşunda görevli olmayanlar ile sözleşmeli sağlık personeli olarak çalışanlar:

1-Dilekçe

2-Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

3-Mezuniyet belgesi (noter tasdikli sureti veya mezun olunan tıp fakültesince onaylanmış sureti)

4-Eğitimlerini yurt dışında tamamlayan adayların Yükseköğretim Kurulundan alacakları denklik

Belgesinin onaylı bir örneği

5-Nüfus cüzdan sureti

6-Askerlik terhis veya tecil belgesi

7-Yerleşim Yeri Belgesi

8-Adli Sicil Kaydı

9-Mal Bildirim Formu

10-Tam Teşekküllü hastanelerin sağlık kurullarından alınacak  “Dalında uzmanlık eğitimi yapabilir”