TRAKYAKAF Fuar Stantları Ziyaret Edildi
23-03-2022

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ‘Yetenek Her Yerde’ temasıyla organize edilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF) kapsamında Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış töreninin ardından Rektörlük Fuaye alanında ve Sosyal Yaşam Merkezindeki 300’den fazla stant gezildi.

Stant ziyaretine Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN katıldı.

Ziyarette stant temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunularak, başarı temennisinde bulunuldu ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.