TNKÜ Hukuk Topluluğu Söyleşileri 1 – ‘Stj. Av. Yazar Eda Nur IŞIKSAL Söyleşi ve Roman Tanıtımı’ Etkinliği Gerçekleşti
26-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrenci topluluklarından Hukuk Topluluğu tarafından TNKÜ Hukuk Topluluğu Söyleşileri kapsamında Stj. Av. Yazar Eda NUR IŞIKSAL'ın "İLK" adlı romanının tanıtımı ve söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen tanıtım ve söyleşi etkinliğine Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN, TNKÜ Hukuk Topluluğu Koordinatörü ve Üniversitemiz Tekirdağ Kültür-Tarih-Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ile öğrenciler katıldı.

Eda Nur IŞIKSAL’ın, romanının yazım sürecini anlatarak başlayan etkinlik, stajyer avukatlık hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Söyleşinin soru-cevap kısmında öğrencilerin merak ettikleri hususlar da cevaplandırıldı. Etkinlik, Yazar Eda Nur IŞIKSAL'ın "İLK" adlı romanını imzalı olarak katılımcılara hediye etmesi ile son buldu.