TIPTA UZMANLIK SINAVI SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN GETİRMESİ GEREKEN BELGELER
11-06-2012

Üniversitemiz Tıp Fakültesi (TUS) kadrolarına yerleştirilen adayların 08.06.2012 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta yoluyla Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. Belgelerin posta yoluyla teslim edilmesinde "Namık Kemal Mahallesi Kampus Caddesi No: 1 NKÜ.Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Merkez/TEKİRDAĞ" adresi kullanılmalıdır. Postadaki gecikmelerden NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ sorumlu değildir.

Hiçbir kamu kurum ve kuruluşunda görevli olmayanlar ile sözleşmeli sağlık personeli olarak çalışanlar:

1-Dilekçe,
2-Sonuç belgesi (internet çıktısı),
3-Mezuniyet belgesi (noter tasdikli sureti veya mezun olunan tıp fakültesince onaylanmış

sureti),
4-Eğitimlerini yurt dışında tamamlayan adayların Yükseköğretim Kurulundan alacakları
   denklik belgesinin onaylı bir örneği,
5-Nüfus cüzdanı sureti,
6-Askerlik terhis veya tecil belgesi,
7-Adli Sicil Kaydı,
8-Mal Bildirim Formu

09-Tam teşekküllü hastanelerin sağlık kurullarından alınacak "Dalında uzmanlık eğitimi

yapabilir." ifadesini taşıyan sağlık kurulu raporu,
10-Fotoğraf (4  adet)

Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda görevli olanlar:

1-Dilekçe,

2-Sonuç belgesi (internet çıktısı),

3-Askerlik terhis veya tecil belgesi,

4-Tam teşekküllü hastanelerin sağlık kurullarından alınacak "Dalında uzmanlık eğitimi

yapabilir." ifadesini taşıyan sağlık kurulu raporu.

5- Eğitimlerini yurt dışında tamamlayan adayların Yükseköğretim Kurulundan alacakları
           denklik belgesinin onaylı bir örneği

6-Nüfus cüzdanı sureti

7-Daha önce Kamu kuruluşunda görev yapanlar Adli Sicil Kaydı