TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HASTA KABULÜNE BAŞLAMIŞTIR
22-11-2021



Randevu İçin Tel: 0282 250 63 50

NOT: İnternet Randevu Sistemimiz Henüz Açılmamıştır.

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

HASTA KABULÜ İŞLEMLERİ 

Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizde randevular ilk muayene randevusudur. Muayeneler, öğretim üyeleri tarafından bizzat yapılmaktadır.

Merkezimiz bünyesinde,
 
Ağız Diş Çene Cerrahisi (Diş çekimi, gömülü yirmi yaş dişi çekimi, implant cerrahi işlemleri ve diğer ağız içi ayakta yapılan ameliyat işlemlerinin yapıldığı uzmanlık dalı),
 
Ortodonti (Diş, çene bölgesini içeren bozukluklarının tedavisinin yapıldığı uzmanlık dalı),
 
Protetik Diş Tedavisi (Kron, köprü, implant üstü protezler, tam ve bölümlü hareketli protezlerin ve çene eklem tedavilerinin yapıldığı uzmanlık dalı) uzmanlık dalları ile ilgili ağız ve diş sağlığı tedavi işlemleri yapılmaktadır.
 
Ayrıca entegre poliklinik sistemi çerçevesinde, imkanlar dahilinde erişkin ve çocuk hastaların dolgu ve diğer diş tedavileri de gerçekleştirilebilmektedir. Yapılan muayene sonrası, diş tedavi işlemlerine genel muayene ve radyolojik tetkikler sonrası karar verilmektedir. Sistemik hastalığı (kalp, yüksek tansiyon, şeker hastalığı, kanser v.b.) olan hastalarımızdan muayene sonrası işlem yapılabilmesi için ilgili doktorundan konsültasyon istenebilmektedir.
 
Hastalarımız; randevularına kahvaltı yaparak gelmeli veya işlem saatine göre yemeklerini 2 saat önce sonlandırarak randevusuna tok bir şekilde gelmelidir. 18 Yaşından küçük hastalarımızın, yanlarında anne-baba, vasi veya 1. derece kanuni ilgili kişisi ile birlikte başvurması gerekmektedir.
 
Lütfen muayene veya tedaviye gelirken dişlerinizi fırçalayınız ve ağız bakımı eğitimi verilebilmesi için yanınızda mutlaka diş fırçası ve diş macununuzu getiriniz.
 
İlk muayene sonrası planlanan tedavi işlemleri için ilgili öğretim üyesi sekreterliği tarafından ayrıca randevu verilebilmektedir.
 
Merkezimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) anlaşma başvurusunda bulunulmuştur. SGK ile protokol yapılana kadar, muayene ve tedavi işlemlerinde, Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi ve mevzuat çerçevesinde Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından belirlenen mesai içi ve mesai dışı ücret oranları uygulanacaktır. Yine mevzuat çerçevesinde, mesai dışı uygulamalarda öğretim üyesi muayene ücretleri ve Kamu Sağlık Hizmetleri mesai dışı ücret fark oranları uygulanacaktır.
 
NOT: Ortodonti bölümüne başvuran hastalarımızın muayeneleri sonucunda ortodontik tedaviye başlama kararı gerekli diğer diş tedavileri tamamlandıktan sonra Ortodonti Uzmanı tarafından verilecek ve tedaviye merkezimiz olanakları ve kapasitesi çerçevesinde başlanabilecektir.
 
İlk defa hastanemize başvuracak hastalarımızın üzerinde T.C. kimlik numarası yazan resmi bir belge (kimlik-sürücü belgesi-pasaport vb) ile başvurmaları zorunludur.
 
Merkezimizde hasta muayene ve tedavi işlemleri gelebilecek talepler doğrultusunda 
 
Hafta içi saat 19.30’ a kadar ve ayrıca, Cumartesi günleri 10:00-16:00 saatleri arasında da yapılabilecektir.
 
Randevularınızı, internet randevu sistemimiz açılıncaya kadar 0282 250 63 50 Nolu telefonumuzdan (Merkezimizin çalışma saatleri içerisinde) alabilirsiniz.
 
Sağlıklı günler dileriz.,
 
 
 
 




>